ASH veel effectiever dan Rhelico: 5-2.
ASH veel effectiever dan Rhelico: 5-2. regio-voetbal.nl

ASH veel effectiever dan Rhelico: 5-2.

Wedstrijdverslagen 77 keer gelezen

HELLOUW - In een wedstrijd zonder directe belangen won ASH met 5-2 van Rhelico. Dat was niet direct een juiste afspiegeling van de verhoudingen in het veld. 

"De verschillen tussen ASH en Rhelico zijn niet zo groot", vond ASH-trainer Ron Laros. "Maar toch winnen we er dit seizoen twee keer met 5-2 van. Vandaag was Rhelico in delen van de wedstrijd de beter voetballende ploeg, maar wij scoren gewoon makkelijker." 

Zowel voetballend als in de kansenverhouding was een gelijkspel helemaal geen gekke uitslag geweest. "Eigenlijk waren zij alleen in het maken van doelpunten vandaag beter", zei Rhelico-trainer Olav van Rijkom. "Maar dan moet je ook eerlijk zijn, daar gaat het wel om in het voetbal. En dan is de zege ook wel verdiend."

In de eerste helft was Rhelico de beter voetballende ploeg. Luuk de Jager kreeg een grote kans, maar miste. Danny Bijl was trefzekerder. Na een corner tikte hij de 1-0 binnen. Uit een strafschop maakte Bijl er 2-0 van.

Na rust maakte de ASH-aanvoerder zijn hattrick vol met de 3-0. Edwin van Noord leidde een doelpuntrijke slotfase in de met 4-0. Een minuut later scoorde Olof Schiltmans uit een penalty de 4-1. Na opnieuw een treffer van Van Noord was het slotakkoord aan Stijn van Zoggel: 5-2. 

ASH sluit de competitie af met een bezoek aan SVS'65. Rhelico ontvangt Lekvogels in de laatste speelronde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden