Logo regio-voetbal.nl
Zuilichem laat geen spaan heel van RKVSC
Zuilichem laat geen spaan heel van RKVSC (regio-voetbal.nl)

Zuilichem laat geen spaan heel van RKVSC

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ZUILICHEM – Met een 0-8 overwinning heeft Zuilichem zaterdag geen spaan heel gelaten van RKVSC. De Velddrielenaren zijn daardoor de grens van honderd tegentreffers gepasseerd.

Zuilichem wist dat het een makkelijke middag voor de boeg had. De eerste wedstrijd eindigde immers al in een 10-2 zege en ook zaterdag had het weinig te duchten van de hekkensluiter. Michel Kooyman opende de score, waarna Carlo van Heusden en Patrick Kooyman de ruststand op 0-3 bepaalden.

Max van Zanten scoorde na rust tweemaal en daar tussenin deed Mitchell van der Ley een duit in het zakje. Opvallend genoeg was Pieter-Jan van Eck de maker van de 0-7. De voormalig marathonschaatser speelt normaliter in een lager elftal, maar mocht middels een invalbeurt zijn opwachting maken in Zuilichem 1. Dat optreden luisterde hij op met een verzilverde strafschop, wat tevens zijn eerste officiële competitiedoelpunt in het eerste elftal betekende. Het slotakkoord was daarna nog voor Michel Kooyman.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel