Logo regio-voetbal.nl

SV Meerkerk wint ook van De Alblas

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MEERKERK - Behoudens een slippertje in de eerste helft was SV Meerkerk tegen De Alblas heer en meester. Op de 3-1 zege was dan ook helemaal niets af te dingen.

"Het was niet best", besefte De Alblas-trainer John den Dunnen na de nederlaag. "We stonden halverwege weliswaar door een goal van Richard van den Berg voor, maar dat was onze enige kans in de hele wedstrijd. Meerkerk was beter en had ook veel meer balbezit, zeker in de tweede helft. Op paasmaandag hebben we tegen Groote Lindt kans om de tweede periodetitel te winnen, maar het liefst heb ik daarvoor een paar potjes gewonnen. Want met een schuin oog moeten we ook naar beneden blijven kijken."

[{"fid":"62089","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und

value

":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text

value

":false}},"attributes":{"alt":"(foto: Rick den Besten)","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Gaatje naar VVAC
Aanvoerder Thijs van Klij, volgens Den Dunnen met zijn verre ingooien een van de gevaarlijkste spelers van SV Meerkerk, keek tevreden terug op de tweede overwinning op rij. "We hebben, behoudens een halve kans, niets weggegeven en hebben we ons goed staande gehouden. We slaan een gaatje van zes punten naar VVAC."

[{"fid":"62087","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und

value

":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text

value