Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Tricht poetst tot twee keer toe achterstand weg

•   48 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

TRICHT • Tweedeklasser Tricht speelde zaterdag thuis tegen derdeklasser Focus'07 uit Culemborg in de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met 2-2 gelijk. Alle vier goals werden al voor de rust gemaakt.

Tricht kwam in de eerste helft tweemaal op achterstand. Joey Hoffmans gaf Focus'07 al na vijf minuten met 0-1 de leiding. Na ruim een kwartier zorgde Björn Bambacht voor de Trichtse 1-1 gelijkmaker. Halfweg de eerste helft nam Focus'07 dankzij het tweede doelpunt van Joey Hoffmans met 1-2 andermaal de leiding. Vlak voor rust zorgde de bij Tricht teruggekeerde Mehdi Hoummani voor de 2-2 pauzestand.

Die billijke score onderging na de thee geen wijziging meer en dus bleef het 2-2 tot het slotsignaal van de Meerkerkse arbiter Sjaak de Wild.

In de komende periode oefent Tricht op dinsdagavond in IJsselstein tegen tweedeklasser IJFC en aanstaande zaterdag 24 augustus thuis tegen de nieuwe derdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg.

(verslag: vv Tricht)

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >

Trainerscarrousel