SV Noordeloos bezorgt Lekvogels valse start

Wedstrijdverslagen 628 keer gelezen

LEXMOND • SV Noordeloos bezorgde Lekvogels een valse start door met 1-0 in Lexmond te winnen. Daarmee zetten de groenhemden de in de beker gestarte zegereeks ook voort in de competitie. De enige treffer viel kort voor tijd via een strafschop.

"Het wordt een beetje saai hè", grapte SV Noordeloos-trainer Erwin Verheij over opnieuw een overwinning. "Bij vlagen was het in de eerste helft ook met goed spel. Na rust was Lekvogels wel de betere ploeg. Een gelijkspel had misschien ook wel terecht geweest, maar dit is natuurlijk ook lekker."

Zijn collega Ton Delfgou vond het slecht van beide kanten. "Een puntendeling had dan ook het meest normale geweest. Er zat geen tempo in en er was weinig strijd. Dan wordt het lastig voetballen. Een valse start voor ons inderdaad, net als vorig jaar tegen ASH. We hadden wel de meeste kansen vandaag maar daar koop je weinig voor."
 

Strafschop
Op de enige treffer van de wedstrijd was het lang wachten. In de tachtigste minuut ging Sven Hordijk neer binnen de 'zestien' en de bal ging op de stip. De spits wist zelf wel raadt met dit buitenkansje en was vanaf elf meter trefzeker.

Lekvogels zette in de slotminuten nog even alles op alles maar doelman Erik de Bruin wist reddend op te treden in een één-op-één situatie.

"De uitslag was voor ons zeer positief natuurlijk", bezag Verheij het resultaat. Zijn ploeg had de drie duels voor de beker ook al gewonnen en kent met de eerste competitiezege een meer dan uitstekende start van het seizoen. "Volgende week komt Asperen op bezoek. Ook een mooi affiche." Lekvogels mag in Spijk op zoek naar de eerste punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden