GDC verkoopt NOAD’32 lelijke dreun in Aalburgse derby

Wedstrijdverslagen 1.102 keer gelezen

EETHEN • GDC liet er zaterdag in de derby tegen NOAD'32 geen gras over groeien. De Eethenaren stuurden de Wijk en Aalburgers met een 5-2 nederlaag huiswaarts.

"Dit is een mooie opsteker. Een derby is toch altijd lastig. Ik ben blij en trots op mijn spelers", klonk de euforie bij trainer Edin Curic.

GDC miste vijf basisspelers, maar begon uitstekend met de 1-0 van Tim van Rijswijk en de 2-0 van Justin Youelle. Voor de rust kwam NOAD'32 nog wel terug tot 2-2 door Remi Schouwenaar en Ruben Bouman.

Na de rust pakte GDC het echter weer goed op met de snelle 3-2 van Menno Schouten. Vervolgens gooide NOAD'32 de eigen glazen in door een penalty te missen. Remi Schouwenaar zag de strafschop gestopt door keeper Tim van Rooijen. Het was ook het kantelpunt in de derby. GDC kreeg de slag te pakken en Maarten van Wijlen poetste de score nog op naar 5-2.