Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Herboren Achilles Veen stormt door met 2-3 winst bij ARC

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ALPHEN A/D RIJN • De winst in de KNVB-beker tegen HHC Hardenberg heeft Achilles Veen duidelijk goed gedaan. De equipe van trainer John Karelse greep zaterdag ook de overwinning bij ARC met 2-3 en haakte daarmee aan bij de kopgroep in de hoofdklasse.

"Met name de eerste helft heb ik genoten", aldus trainer John Karelse. "Het werd nog wel even spannend na de 2-3 van ARC. De bekerwedstrijd van de week tegen HHC Hardenberg bleek toch een aanslag. Maar we hebben de winst eruit gesleept en daar ben ik blij mee. Ik heb de jongens ook de complimenten gegeven. We wilden drie punten pakken en dat hebben ze gedaan."

Bij de rust stond Achilles Veen al op 0-3. Mede door een cadeautje van de scheidsrechter kwam ARC na de rust terug tot 2-3.

Daarmee kregen de gastheren in Alphen aan de Rijn nog hoop, maar Achilles Veen liet het verder niet komen en sleepte de drie punten uit het vuur.

Voor Achilles Veen scoorde Remon Koenen twee keer en Teun Sebregts.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel