Rode kaarten doen Vianen de das om

Wedstrijdverslagen 483 keer gelezen

VIANEN • In een doelpuntrijk duel kreeg Vianen tegen Faja Lobi de kous op de kop. Evenals een week eerder haalden de tricolores het einde weer niet met elf man en dat brak ze in de slotfase op: 3-5.

Na een zwak begin –in de derde minuut benutten de Utrechters een vrije kans- herstelde Vianen zich uitstekend. Prima voetbal leverde vier opgelegde kansen op, maar die werden allemaal om zeep geholpen. Halverwege de eerste helft scoorde Dusty Louwaars de dik verdiende gelijkmaker, en op het halve uur maakte Justin Mouhmy er 2-1 van. Door een foutje in de omschakeling kwam Faja Lobi kort voor rust langszij: 2-2.

Teleurstelling
In de tweede helft had Vianen even nodig om de teleurstelling naast zich neer te leggen. Via een prachtig schot uit de tweede lijn namen de gasten opnieuw de leiding: 2-3. Toen twee spelers van de thuisclub kort achter elkaar hun tweede gele kaart kregen leek het een lastig verhaal te worden.

Verkeerd
Door een goede individuele actie van Louwaars werd het heel verrassend 3-3. Misschien tegen beter weten in ging Vianen voor de winst, maar dat pakte verkeerd uit. Bij een stand van 3-4 jaste Danny Stoffelen een vrije trap op de lat, en vlak voor tijd stelde Faja Lobi de overwinning veilig: 3-5.