HSSC’61 pakt op karakter een punt

Wedstrijdverslagen 683 keer gelezen

MAARSSEN – HSSC'61 leek op bezoek bij OSM'75 tegen een nederlaag aan te gaan lopen, maar pakte op karakter in de slotfase nog een punt: 3-3.

HSSC'61 voetbalde in Maarssen matig en liet ook nog eens een aantal kansen onbenut. Na de 1-0 van de thuisploeg miste Koen Looy net als een week eerder een strafschop. De thuisploeg verdubbelde de voorsprong. Na rust moest HSSC'61 met een extra aanvaller op zoek naar de aansluiting. Die kwam er via Floris Kool, maar na een slippertje van Jan Donker viel twintig minuten voor tijd de 3-1.

OSM'75 stond toen na een rode kaart voor de keeper, hij haalde de doorgebroken Kool neer, al met tien man. In de slotfase pakten de gasten nog een punt. Nicky van Dam scoorde de 3-2 en Kool maakte met zijn tweede de 3-3.

"Alles bij elkaar hebben we gewoon slecht gespeeld", constateerde Gerrit Molenaar. "Maar vorig jaar verloren we zulke potjes omdat we geen karakter toonden. Nu doen we dat wel en pakken we in ieder geval nog iets."