SC Everstein bezorgt Hercules eerste puntenverlies

Wedstrijdverslagen 735 keer gelezen

UTRECHT – Voor SC Everstein duurde het duel tegen Hercules een paar minuten te lang. De Utrechters voorkwamen hun eerste nederlaag drie minuten voor tijd: 3-3.

Hercules als SC Everstein deden weinig voor elkaar onder. De thuisclub liet goed voetbal zien maar was slordig met de eindpass. Daar kwam bij dat de organisatie van laatste linie van de roodwitten dik in orde was. Wat het benutten van de kansen betreft waren de bezoekers uiterst effectief. In de 35ste minuut

schoot Gerwin het Lam de bal na een steekpass van Yently Lemmer bij de tweede paal in de touwen. Kort daarna verstuurde Lemmer opnieuw een splijtende pass en nu stond Bjorn Stathi op de juiste plek: 0-2.

Va banque
Kort na de thee kreeg Hercules aansluiting: 1-2. SC Everstein lag er niet wakker van, zeker niet toen de bal, na een overtreding op Robbie de Roos, op de stip ging. Dat werd een klusje waar Simon van Zante wel raad mee wist: 1-3. De winst was echter nog niet binnen, want de thuisclub ging va banque spelen. Een kwartier voor tijd leverde dat de tweede Utrechtse treffer op, en drie minuten voor tijd werd het tóch nog 3-3.

"Het was een heerlijke wedstrijd. Ik ben tevreden over ons spel en de uitslag gaf de verhoudingen goed weer", treurde trainer Remko Versteeg niet over de late gelijkmaker.