EM - Van der Wal Cup: De Zwerver klopt Nieuw-Lekkerland in derby, Samuel Hartgers voor Wilhelmina'26 op schot tegen GRC 14 [update] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
update Regio-Voetbal Toernooien

EM - Van der Wal Cup: De Zwerver klopt Nieuw-Lekkerland in derby, Samuel Hartgers voor Wilhelmina'26 op schot tegen GRC 14

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

REGIO • In de eerste ronde van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM - Van der Wal Cup won De Zwerver 'The Old Firm' tegen buurman Nieuw-Lekkerland dinsdagavond met 3-2. Voor De Zwerver scoorden Guido Luiten, Tom van der Linden en Mark Hendriks.


Dezelfde uitslag verscheen op het bord bij Wilhelmina'26 - GRC 14, waar Samuel Hartgers de beul van de eersteklasser was. Hartgers scoorde alle goals voor Wilhelmina'26.

Klik hier voor alle uitslagen van dinsdagavond 8 oktober

Haaften - SVW
SVW maakte er tegen Haaften een doelpuntrijk duel van. De streepjes blijven maar winnen, ditmaal met 2-6. Niettemin kregen zes basisspelers rust. Voor SVW scoorde Enes Zencirkiran tweemaal. Beide Haaftense goals kwamen op naam van Mats van Velzen.

SV Lopik - SC Everstein
Abdel Tufi bracht SV Lopik -nieuwkomer in het toernooi- aan de leiding tegen SC Everstein, dat via een van richting veranderd schot nog voor rust gelijkmaakte. Een kwartier voor tijd zorgde Jordy Keya oog in oog met de keeper voor de beslissing (2-1). SC Everstein drong in de slotfase nog wel aan, maar kreeg de 2-2 er niet in.

Vianen - Ameide
Vianen boekte een toch wel verrassende 6-3 zege op Ameide. Grote man aan Viaanse kant was Justin Mouhmy, die vier keer scoorde en een publiekswissel kreeg van trainer Akkerman. Binnen een kwartier stond het al 3-0 voor Vianen. Ameide voerde na rust het tempo op, maar kon de kloof niet dichten. Dennis den Besten (Vianen) kreeg in de 58e minuut van scheidsrechter IJzerman rood na een domme overtreding.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup