CFM/Transito herstelt zich in tweede helft en sleept nog gelijkspel uit het vuur tegen Bristol Team

Wedstrijdverslagen 352 keer gelezen

WERKENDAM • CFM/Transito heeft de thuiswedstrijd tegen Bristol Team vrijdagavond niet kunnen winnen. Het werd 5-5 in De Crosser.

De eerste helft was niet de beste van Werkendamse kant. Veel onzorgvuldig spel resulteerde in balverlies, waar Bristol Team eerst niet van leek te profiteren. Toch was daar opeens de 0-1, die niet veel later werd gevolgd door de 0-2. Dankzij een combinatie van Bart Jongejan en de scorende Josbert Wemmenhove ging CFM/Transito toch met een minimale achterstand de rust in.

Vliegende keep
Het begin van de tweede helft was net als de gehele eerste helft. Een slordig CFM/Transito kwam al snel op een 1-3 achterstand. Knokte zich terug tot 2-3, maar zag het net zo snel weer 2-4 en 2-5 worden.

Daarop gingen de Werkendammers met een vijfde veldspeler spelen, wat het spel op een gegeven moment ten goede kwam. Via doelpunten van Mergim Shala, vliegende keep Erik Blokland en opnieuw Mergim Shala kon CFM/Transito de wedstrijd afsluiten met een punt.

CFM/Transito speelt de volgende wedstrijd op 25 oktober om 21.30 uit tegen koploper BE'79.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Mergim Shala (2) Josbert Wemmenhove, Chamith van Vuuren en Erik Blokland.