Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Verliezend Roda Boys blijft kwakkelen

  •   457 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

AALST • Voor Roda Boys is de seizoensstart allesbehalve veelbelovend. Zaterdag ging het uitduel met VVGZ met 2-1 verloren; alweer de derde wedstrijd waarin de ploeg van trainer Frank Brands tot dusver puntenverlies leed

Vooral in de eerste helft had Roda Boys meer aanspraak gemaakt op meer, vond Brands: "Qua veldspel was het voor rust prima, maar we vergeten onszelf te belonen door de kansen niet te benutten. Aan de andere kant komen zij twee keer in de zestien en ligt-ie twee keer binnen. In de tweede helft hebben we gevochten, maar dat deden we ook met de bal. We hadden moeten gaan voetballen."

Rode kaart
In de tachtigste minuut benutte Martijn de Wildt nog wel een strafschop, maar verder dan de 2-1 kwam Roda Boys niet.
 


In de blessuretijd ontving Sjors Maas bovendien nog een rode kaart, na het neerhalen van een doorgebroken speler. Brands verwacht zijn middenvelder niet lang te hoeven missen: "Het was een vrij lichte overtreding, maar de scheidsrechter vond het voldoende voor een rode kaart. Het is niet dat-ie 'm doormidden heeft geschopt, dus ik kan me niet voorstellen dat het als een zware overtreding wordt gezien."

Volgende week krijgt Roda Boys bezoek van Arkel. Een directe concurrent, aangezien Arkel één punt voorsprong heeft op de ploeg uit Aalst.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube