Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Sterk HSSC’61 beloont zichzelf niet

•   316 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

CULEMBORG • HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar zag zijn ploeg misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen spelen, maar kon ook niet voorkomen dat Vriendenschaar de punten thuis hield.

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld in het resultaat", zei Molenaar over de 3-1 nederlaag. "Maar het spel, de instelling en de beleving waren dik in orde. Ook bij een achterstand. Wat dat betreft een dikke tien voor mijn ploeg. Maar je moet wel de trekker overhalen."

Vriendenschaar kwam al vroeg op 1-0.Nicky van Dam en kreeg al voor rust de kans op de gelijkmaker. Na rust waren Lucas van Dam, Floris Kool en Menno de Keijzer dichtbij een treffer. Dat Heicopse doelpunt kwam pas na de 2-0. Bas Scheenhart maakte de aansluiting. "En daarna moet Floris Kool de 2-2 door het net jagen, maar dat laat hij na", baalde Molenaar.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel