Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - Alblasserdam (1-0).
• VVAC - Alblasserdam (1-0). (Foto: Rick den Besten - Regio-Voetbal)

Futloos Alblasserdam raakt ongeslagen status kwijt bij strijdend VVAC

  •   212 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • "Futloos", zo noemde Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil het optreden van zijn manschappen in de uitwedstrijd tegen VVAC. De oranjehemden verloren op 'De Put' met 1-0 door een eigen doelpunt van Glaudy Nzita.
 


De teleurstelling van Schoonewil stond in groot contrast met het humeur van zijn VVAC-collega Miguel Munoz."We hebben deze partij op instelling en vechtlust gewonnen", stelde hij tevreden vast. "Alblasserdam heeft misschien dan wel op elke positie een betere voetballer staan, maar daar heb je weinig aan als het op knokken aan komt. En dat laatste heb ik er zo langzamerhand aardig in gebracht bij mijn ploeg."
 


Schoonewil had dat ook gezien. "Ik heb veel respect voor hoe VVAC de strijd aan ging. Op de 1-0 is dan ook niets af te dingen. Wij zijn nu onze ongeslagen status kwijt en gaan ons richten op de volgende partij. Dat wordt de wedstrijd tegen Schoonhoven. Vandaag was het niet best. Dat moet dus beter."

Alblasserdam drong in de slotfase nog fel aan, claimde enkele keren een strafschop, maar kreeg de gelijkmaker er niet in. VVAC zag de ziekenboeg verder volstromen. Bart Koomans en Tom den Besten kregen gezelschap van de uitgevallen Rick Damsteegt (hoofdwond en en gebroken arm) en Sander Bos (mogelijk een gebroken enkel).
 

(meer foto's volgen)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup