Kater voor Sparta’30 na schietfestijn tegen MVV’58 (4-4)

Wedstrijdverslagen 592 keer gelezen

ANDEL • Sparta'30 en MVV'58 maakten er zaterdag in Andel een schiettent van met 4-4.

"Voor de neutrale toeschouwer was het leuk om te zien met veel doelpunten, maar we gaven makkelijk de goals weg", had trainer Mark van Noorloos toch wat kritiek.

Voor de rust kwam Sparta'30 namelijk al op 2-0 door treffers van Anrico Visser en Lennard van Andel. Na de rust hielp Sparta'30 de gasten uit Meteren zelf weer in de wedstrijd door individuele fouten. Na de 2-1 van MVV'58 zorgde Ziggy Krauweel nog voor de 3-1, maar kwam MVV'58 makkelijk tot de 3-2.

Met de 4-2 van Derk Groenenberg leek Sparta'30 de winst in handen te hebben. Echter in de blessuretijd schoot MVV'58 uit een vrije trap nog de 4-3 binnen. Heel diep in de blessuretijd produceerden de gasten uit Meteren ook nog de 4-4, waarmee de kater voor Sparta'30 was.

"Dit voelt echt als een verlies", stelde trainer Mark van Noorloos van Sparta'30.