Gouderak deelt met Stolwijk: 2-2

Wedstrijdverslagen 370 keer gelezen

GOUDERAK – Dat Gouderak-Stolwijk in 2-2 eindigde was meer geluk dan wijsheid. De derby kon namelijk alle kanten op, maar de puntendeling was wel het meest eerlijke resultaat voor twee hard werkende ploegen.

De eerste helft was voor Stolwijk, dat aan de Kattendijk brutaal een 0-2 voorsprong nam door doelpunten van Danny Rietveld en Rick van Eijk. Gouderak liet het er niet bij zitten en ging na de pauze – met de wind in de rug – op zoek naar doelpunten. Jesse Metselaar verzilverde in de 60ste minuut een strafschop: 1-2. Een kwartier voor tijd werd het 2-2 door een fraai afstandsschot van Nelis Speksnijder. Stolwijk had in de slotfase de beste mogelijkheden voor de winnende treffer, maar die bleef uit.