Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Arbiter bij Maaskantse Boys-Hedel geeft er in 59e minuut de brui aan

  •   1246 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MAREN-KESSEL • Het duel tussen Maaskantse Boys en Hedel werd in de 59e minuut gestaakt. De stand was toen nog 0-0.

"Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Een bijzondere arbiter", aldus Hedel-trainer Wilco van Houtum. "Bij een duel tussen een speler van Maaskantse Boys en onze aanvoerder Roy Netten floot de man af. Bij Netten lag zijn wenkbrauw helemaal open en van beide kanten werd er geschreeuwd richting de arbiter. Toen pakte hij de bal en verdween. Hij vond dat er teveel commentaar was. Toen er even later gevraagd werd om verder te spelen, bleek hij al gedoucht te hebben om gelijk daarna te vertrekken" aldus een nog verbouwereerde Hedel-trainer Wilco van Houtum.

"Raar was ook dat hij in de rust pas de pasjes kwam controleren. Omdat hij te laat was deed hij dat maar in de rust, zei hij. In plaats daarvan had hij wat later kunnen beginnen, natuurlijk."

Eindstand
Beide teams hadden dus nog niet gescoord. "Aan beide kanten waren er wel wat kansen geweest. Ik had wel het gevoel dat we de pot nog zouden uithalen", vervolgde Van Houtum, die verwacht dat het duel gewoon nog uitgespeeld gaat worden ondanks dat de arbiter op het formulier 'eindstand' noteerde.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup