Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Jan van Arckel richt zich op

Wedstrijdverslagen 580 keer gelezen

AMMERZODEN - Eindelijk weer eens winst voor Jan van Arckel: 3-2 tegen Buren. "Een verdiende zege. Ik geef iedereen een compliment want er is hard voor gewerkt", was trainer Marco van Loon tevreden. "We hadden wel met grotere cijfers kunnen winnen."

Het begon voor de Jantjes niet best. Al in de eerste minuut scoorde Buren de 0-1. "Toen stonden we nog niet goed maar gelukkig trok Dennis van Heusden de stand weer gelijk:1-1", vervolgde Van Loon. Na rust was het opnieuw Van Heusden die raak mikte: 2-1. Maar Buren antwoordde weer (2-2). Het was uiteindelijke Jeroen de Groot die de drie punten over de streep trok: 3-2.

Beleving
Van Loon: "Ik had de groep op het hart gedrukt voor beleving te zorgen. Ik had ze vooraf weinig over de tegenstander verteld. Ze moesten het maar eens doen. En dat is goed gekomen. Ik ben blij dat Jeroen de Groot weer is opgestaan. Samen met nog een paar anderen trok hij de kar. Er zat ook al weer meer lijn in."

Van Loon liet jeugdspeler Nick van Velsen in de basis beginnen en liet daarnaast ook nog Melle Goesten invallen. Ze speelden beiden zeer verdienstelijk. "Met de jeugd zit het wel goed bij Jan van Arckel. Maar ik moest ook wel, want ik had te weinig spelers."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden