Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Met tien man is Haastrecht pas op dreef

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Haastrecht won op sportpark Wilgenoord na een slap begin met 5-1 van Ammerstol. Het tempo ontbrak lange tijd bij de thuisclub.


Ammerstol was niet bij machte om hiervan te profiteren. Verdediger Danny de Bruin kopte de Haastrechtenaren voor rust op voorsprong. In de tweede helft schoot Thomas van Elteren de gasten verrassend langszij.

Kort daarna kwam Haastrecht met tien man te staan, toen Stefan Bakker, die vastgehouden werd, zich losrukte. De arbiter zag een slaande beweging in zijn actie en stuurde Bakker weg. Op dat moment deed de gastheer er een tandje bij en walste over Ammerstol heen. ,,Toen zag ik het voetbal dat ik wilde zien," vertelde Haastrecht-trainer Marco Versloot. ,,Tijdens de rust had ik al aangegeven, dat ik meer inzet wilde zien.

Nogmaals de Bruin, Rik Nap, Sven de Bruin en Thijmen Raateland maakte onze goals, Paal en lat stonden een grotere zege in de weg." ,,Van mij had Haastrecht met elf man mogen blijven spelen," merkte Ammerstol-trainer Rieny Looren de Jong nog op. ,,Wij konden geen potten reken."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup