• MVV'58 - GVV'63 (3-2).
• MVV'58 - GVV'63 (3-2). Foto: Gijs van Tuijl - Gameren

Late zege voor MVV'58

Wedstrijdverslagen 735 keer gelezen

METEREN – MVV'58 behaalde zaterdag thuis tegen GVV'63 uit Gameren na een 0-1 achterstand bij de rust toch nog een kostbare 3-2 overwinning. Na twee goals van topscorer Morris van den Brink kwam GVV'63 nog tot 2-2 langszij maar in de slotfase zorgde Robin Jager voor de late maar wel wat geflatteerde Meterense 3-2 winst.

Met nu acht punten staat debutant MVV'58 in de derde klasse in de omvangrijke middenmoot. GVV'63 is nog steeds voorlaatste. Voor rust had MVV'58 het tegen GVV'63 overigens moeilijk. Na ruim een half uur kwam de thuisclub verdiend met 0-1 achter. De Gamerense gasten verzuimden die marge nog voor de pauze te vergroten.

Na de thee herstelde MVV'58 zich en Morris van den Brink kopte al erg vroeg na rust uit een gave voorzet van Twan de Kock de 1-1 gelijkmaker binnen. Ruim een kwartier na de hervatting nam MVV'58 een 2-1 voorsprong. Na prima voorbereiding door Dominic Comerford knalde Morris van den Brink na een prachtig actie snoeihard raak : 2-1.

Extra spits
GVV'63 toog toen echter met een extra spits volop ten aanval en een kwartier voor tijd leverde dat hoog in het Meterense doel de terechte 2-2 gelijkmaker op. GVV'63 speelde nadien wat va-banque op de volle winst maar het was MVV'58 dat tijdens de slotfase ditmaal eens de gelukkigste was. Uit een vrije trap van Morris van den Brink kopte Robin Jager fraai de 3-2 in het Gamerense doel.

Met veel inzet sleepte MVV'58 deze wat fortuinlijke maar o zo belangrijke winst over de streep. Komende zaterdag speelt MVV'58 de streekderby in Haaften tegen de hekkensluiter.