Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Wilhelmina'26 geeft voorsprong in slotfase nog weg

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Wilhelmina'26 sprokkelde weer een punt zaterdag met de 3-3 bij Wieldrecht. "Het hadden er echter drie moeten zijn", baalde trainer Marcel van Helmond.

"We zijn telkens de bovenliggende partij, maar we geven de doelpunten zo makkelijk weg. We moeten eens het geloof krijgen, dat we bovenin mee kunnen draaien. Met een punt per wedstrijd schiet het gewoon niet op. Dat is best frustrerend."

In Zwijndrecht kwam Wilhelmina'26 ook met 0-2 voor door twee keer Bart Jongejan. Na de rust kwam Wieldrecht door een dom weggegeven strafschop terug tot 1-2. Met de 1-3 van Samuel Hartgers leek er nog niets aan de hand. Wieldrecht slaagde er echter in nog de aansluitingstreffer te maken met de 2-3.

In de laatste minuut kwamen de gastheren zelfs nog langszij met de 3-3, nadat Robert Bouman in de eigen goal schoot.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel