Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Winnend Kerkwijk meldt zich in brede middenmoot

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KERKWIJK – Door een 1-3 overwinning op bezoek bij Beesd heeft Kerkwijk zich in de vierde klasse D gemeld in de brede middenmoot. Samen met vier andere ploegen vergaarde de ploeg van trainer Nabil Bouchlal tot dusver acht punten.


Overigens was op de overwinning in Beesd weinig af te dingen, vond Bouchlal: "We begonnen goed en gingen met 2-0 de rust in. Beesd kon daar maar bar weinig tegenover stellen. In de tweede helft werden we steeds slordiger en werd het voetballend minder. Het is niet meer echt spannend geweest, maar toch moeten we dat beter gaan doen."

Kerkwijk was dankzij een rake vrije trap van Aart de Jong en een goal van Tim van Kollenburg op een 0-2 voorsprong gekomen. Na rust zorgde Jorel Helderman voor de 0-3, waarna Beesd met de 1-3 nog iets terug deed.

De driepunter is een fijne opsteker richting het vrije weekend dat Kerkwijk voor de boeg heeft, vindt Bouchlal: "Je weet van tevoren dat er een vrij weekend is en het is juist lekker om daar met een overwinning naartoe te gaan. Het resultaat was vandaag belangrijk, want de verschillen in de vierde klasse D zijn minimaal. We hebben in de afgelopen wedstrijden laten zien dat we op de goede weg zijn. We hoeven niet ontevreden te zijn over hoe het tot dusver gaat."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup