Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

WNC lijkt wedstrijd laat weg te geven, maar wint alsnog

•   349 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MONTFOORT – WNC was bij Montfoort S.V.'19 op weg naar een benauwde 0-1 overwinning. Twee minuten voor tijd leek de thuisploeg met de 1-1 roet in het eten te gooien. In blessuretijd gingen de punten alsnog mee naar Waardenburg: 1-2.

En dus was de ontlading groot aan WNC-kant. "Dit hadden we na een slechte serie gewoon nodig", zei Cor Prein. "Als je zo laat nog de gelijkmaker tegen krijgt is dat slikken, maar des te mooier als je hem dan tóch wint."

WNC nam vlak voor rust de leiding via Gideon Emanuels. Gedurende de tweede helft kregen de Waardenburgers het steeds moeilijker. "Maar we kregen wel de mogelijkheden het te beslissen", vond Prein. De bal viel vlak voor tijd echter precies goed voor de thuisploeg. WNC pakte echter alsnog de winst. Nehemia Sanaky maakte in blessuretijd de 1-2.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel