Vianen haalt uit tegen De Dreef

Wedstrijdverslagen 327 keer gelezen

VIANEN • Gezien de grote hoeveelheid kansen had Vianen zich tegen het als voorlaatste geklasseerde De Dreef in de dubbele cijfers moeten schieten. Nu bleef het bij een dik verdiende 6-1 zege.

Ondanks een onrustig begin misten de tricolores in het eerste kwartier drie goede kansen. Halverwege de eerste helft werd het 1-0 door Justin Mouhmy. Kort nadat de Utrechters twee aardige mogelijkheden om zeep hadden geholpen maakte Dusty Louwaars er 2-0 van.

Foutje
Toen Mouhmy twee minuten na rust voor 3-0 had gezorgd wist Vianen dat de winst tegen het collectief beperkte De Dreef binnen was.

Dat de gasten na een foutje van doelman Rick Leeman op het uur terug kwamen tot 3-1 mocht de pret niet drukken.

Na overtredingen binnen de beruchte lijnen mocht Achem Rabiniq binnen drie minuten twee keer met succes aanleggen vanaf de stip: 5-1. Invaller Bernhard Schreuders bepaalde de eindstand tien minuten voor tijd op 6-1.