• Ammerstol - Bergambacht (0-11).
• Ammerstol - Bergambacht (0-11). Wijntjes Fotografie / John Wijntjes

Bergambacht vermorzelt Ammerstol met 0-11

Wedstrijdverslagen 631 keer gelezen

AMMERSTOL • Bergambacht had geen kind aan Ammerstol. De blauwzwarte brigade van Jerry de Groot schoot elf keer raak op sportpak De Snackert.

Ammerstol-doelman Guido de Gruijter kon zich niet herinneren, dat hij in een wedstrijd maar liefst elf keer de bal uit het net moest halen. ,,Afgesproken was dat we de linies kort op elkaar zouden laten spelen," merkte De Gruijter op. ,,We gaven toch teveel ruimte weg en ik zag constant Bergambachtenaren op me afkomen. Ik kan je zeggen dat dit erg vermoeiend is."

Afgang
Bergambacht gaf 90 minuten vol gas en liet geen spaan heel van de thuisclub. Ammerstol-trainer Rieny Looren de Jong zag de bui al snel hangen. ,,Deze 0-11 uitslag is een afgang voor ons," zei de Ammerstollenaar na afloop. ,,We verloren alle persoonlijke duels en elke tweede bal was voor Bergambacht."

Na de openingsgoal van Twan Schmidt was er geen houden meer aan voor de thuisclub, die na treffers van Pieter Meijer en Luuk Botter open huis hielden. De eerste drie schutters schoten nogmaals raak. Erik Kuiper (2x), Rody Bezemer, Robin Borst en Farouk el Kadiri lieten goalie De Gruijter duizelen.

Inval-arbiter Thomas Groenendijk (21), die een foutloze wedstrijd floot, toonde geel aan de Ammerstollenaren Michel Rozendaal, Mick de Lange en Jory de Lange, die tackelend over de scheef gingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden