Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Verliezend Well ‘had gelijkspel verdiend’

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WELL – Voor hekkensluiter Well blijft het behelpen. Zaterdag werd de thuiswedstrijd tegen Beesd met 0-2 verloren.

Beide treffers vielen in de laatste twintig minuten van de wedstrijd en dat zorgde voor een vervelend gevoel bij Well-trainer André van Vugt: "We hadden zeker een gelijkspel verdiend, op basis van onze strijd en beleving en bij vlagen ook ons spel, maar twintig minuten voor tijd wordt een vrije trap door iedereen gemist en ploft Beesd de 0-1 binnen. En vier minuten daarna zelfs de 0-2; Beesd schiet op doel en via een scheenbeen van ons valt-ie binnen. Als je onderaan staat, heb je dat, de bal valt voor ons iedere keer net niet goed. Dat is weer zonde en zuur, want we durfden te voetballen. Ten opzichte van vorige week hebben we weer een stap gemaakt. De strijd en beleving zit er wel in en als we de spelopvatting uit de thuiswedstrijden kunnen doortrekken, komt de overwinning vanzelf."

Well mag dat volgende week gaan bewijzen op bezoek bij Leerdam Sport'55.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel