• De door Jelle Stalenhoef gemiste penalty.
• De door Jelle Stalenhoef gemiste penalty. Foto: Jan Noorloos

Almkerk vergeet de winst nog te grijpen bij Heerjansdam

Wedstrijdverslagen 626 keer gelezen

Almkerk vergat zaterdag bij Heerjansdam nog de winst te grijpen. "Gezien de tweede helft hadden we ook verdiend om te winnen", aldus trainer Ad van Seeters.

Voor de rust liet Almkerk het initiatief aan Heerjansdam., dat verdiend op 1-0 kwam.

Na de pauze zette Almkerk wel hoog druk. Het resulteerde in een strafschop, die door Jelle Stalenhoef werd binnen geschoten. Bij een uitval kreeg Heerjansdam echter ook een strafschop, die werd benut voor de 2-1.

Almkerk liet het er niet bij zitten. Na een schitterende aanval over veel schijven scoorde Bart Dirven de 2-2. Even leek Almkerk nog over de gastheren heen te denderen, maar met een fabelachtige redding hield de sluitpost van Heerjansdam de kopbal van Jonathan van Eerd tegen.

Van Eerd kreeg nog wel een strafschop mee, maar de penalty werd gemist door Jelle Stalenhoef. Een laatste smetje was ook een rode kaart voor Jelle Strijtveen.