Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Geen stunt WNC tegen koploper Kloetinge

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WAARDENBURG • WNC slaagde er niet in te stunten tegen koploper Kloetinge. De Zeeuwen wonnen in Waardenburg met 1-3.


Toch was trainer Cor Prein niet ontevreden over het spel dat zijn ploeg op de mat legde. "We hebben in fases uitzicht gehad op een gelijkspel, maar uiteindelijk hebben zij wel verdiend gewonnen. Zij hadden ons grote delen van de wedstrijd onder druk, zonder dat ze overigens veel grote kansen kregen."

Kloetinge kwam na een kwartier spelen op voorsprong, maar de thuisploeg herstelde zich snel. Uit een strafschop maakte Willem-Paul van der Heijden de gelijkmaker. De gasten hielden de overhand, maar hadden ook een strafschop nodig om opnieuw te scoren.

"Die speler liet zich makkelijk vallen, maar het was vooral dom van ons. We hadden eerder moeten ingrijpen", oordeelde Prein over die penalty.

Dompertje
Die treffer vlak voor rust was een tegenvaller voor WNC. "Dat was wel een dompertje, ja. Maar we kwamen in de tweede helft wel goed uit de kleedkamer", vond Prein.

Na rust kreeg WNC een paar mogelijkheden om nog langszij te komen. Schietkansen van Van der Heijden, René van Soelen en Joel Sanaky vielen echter niet goed. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd met de 1-3 beslist. "We hadden vandaag een puntje kunnen stelen, maar Kloetinge was wel gewoon de betere ploeg", gaf Prein toe.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup