Vuren hard onderuit tegen ONI

Wedstrijdverslagen 562 keer gelezen

VUREN • Vuren ging met 2-5 onderuit tegen titelkandidaat ONI. Trainer Ron Vlot was niet heel ontevreden. "We hebben niet slecht gespeeld, maar waren soms wel een beetje dom. ONI heeft een prima ploeg. Op hun zege is niks af te dingen."

Vuren kwam al heel snel op achterstand. Na twintig seconde ging de bal op de stip. Het bleek al snel een verloren middag voor de thuisploeg, want binnen twintig minuten stond het 0-3 en was sterspeler Bas van der Vliet geblesseerd uitgevallen. Bart Muilenburg deed, eveneens uit een penalty, wel wat terug, maar niet veel later maakte ONI de 1-4.

Na rust kreeg Vuren wat kansen om weer dichterbij te komen, maar ONI maakte de 1-5. Muilenburg bepaalde met zijn tweede de eindstand. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met tien man. Een speler van ONI en Vurens middenvelder Luuk van der Vliet kregen bij een opstootje rood.