Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - Zwaluwe (4-4).
• GVV'63 - Zwaluwe (4-4). (Foto: Gijs van Tuijl - Gameren)

Voor GVV’63 zijn zelfs vier doelpunten niet genoeg voor zege

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN • Voor GVV'63 was het zaterdag een wedstrijd van hoogte- en dieptepunten. Er werd tegen degradant Zwaluwe weliswaar vier keer het net gevonden, maar de ploeg van trainer Denny van Geffen kreeg er tegelijkertijd ook net zoveel tegen.


Op sportpark Maartenshof kenden de bezoekers een pikstart met de 0-1 in de 17e minuut. In de laatste vijf minuten van de eerste helft stelde de thuisploeg via doelpunten van Michel Kooijman en Jeffrey van der Meijden alsnog orde op zaken met de 1-1 en 2-1.

In de tweede helft zorgde diezelfde Kooijman voor zijn tweede van de middag, waarna Zwaluwe uit een vrije trap de 3-2 aantekende. Een kleine 25 minuten voor het einde stonden beide ploegen weer op gelijke hoogte, maar daar bracht amper een minuut later Jeffrey van der Meijden alweer verandering in door een strafschop te verzilveren.
 


De vier GVV'63-goals bleken uiteindelijk toch niet genoeg voor een driepunter; de bezoekers maakten in de laatste minuut nog de 4-4.

Nijpend
De situatie begint voor GVV'63 met de week nijpender geworden. Niet alleen schieten de manschappen van Van Geffen met het schamele puntje niets op, het ziet ook nog eens hekkensluiter Haaften op een gelijk aantal punten komen. Die ploeg boekte zaterdag immers de eerste overwinning van het seizoen. Op basis van het doelsaldo (0) blijft GVV'63 nog wel de nummer dertien in de derde klasse D.

Volgende week zaterdag gaat GVV'63 op bezoek bij GDC, de nummer drie. Wellicht dat in die wedstrijd perspectief zit, aangezien de Genderen-Drongelen-Combinatie zaterdag nog puntenverlies leed op bezoek bij laagvlieger TSVV Merlijn.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup