Pas 19-jarige Derk Groenenberg de man bij Sparta’30 met drie treffers tegen Vuren: 2-4

Wedstrijdverslagen 622 keer gelezen

VUREN • De pas 19-jarige Derk Groenenberg was zaterdag de man bij Sparta'30 met drie treffers.

Daarmee sleepten de Andelaren de 2-4 er uit bij Vuren. "Het was nauwelijks verdiend", moest trainer Mark van Noorloos wel bekennen. "We lieten ons met name voor de rust aftroeven." Sparta'30 had evenwel aan twee kansen genoeg om op 0-2 te komen middels het jonkie Derk Groenenberg. Voor de rust kwam Vuren verdiend nog terug tot 2-2. Na de rust toonde Sparta'30 meer brutaliteit, al bleven de kansen voor Vuren.

De gastheren hadden ook pech met een bal tegen de lat. Tien minuten voor tijd sloeg Derk Groenberg weer toe met de 2-3. Vervolgens maakte de 39-jarige Jan de Fijter er nog 2-4 van. Vuren scoorde nog in de blessuretijd, maar de treffer werd afgekeurd.