Sleeuwijk - Wilhelmina
Sleeuwijk - Wilhelmina Foto: Bart Stoutjesdijk

Druiven voor Sleeuwijk bijzonder zuur tegen in slotminuut winnend Wilhelmina'26

Wedstrijdverslagen 235 keer gelezen

SLEEUWIJK • Bij Sleeuwijk was good old Frans van den Steenhoven succesvol met twee treffers. Het was echter niet genoeg. In de blessuretijd kaapte Wilhelmina'26 nog de punten mee in de derby met de 3-4.

Al in de negende minuut opende Frans van den Steenhoven de score. Vervolgens kwam Wilhelmina'26 terug naar 1-1 door Robert Bouman. Sleeuwijk antwoordde met de 2-1 van Van den Steenhoven. Drie minuten voor rust kwam Wilhelmina'26 weer terug met de 2-2 van Samuel Hartgers.

Na de rust kwam Sleeuwijk weer op voorsprong. Petar Micic tekende voor de 3-2. De 3-3 van Wilhelmina'26 door Hartgers was vervolgens zuur. "Het was duidelijk honderd procent buitenspel", stelde trainer Pieter Tuns. De scheidsrechter ging echter niet mee in het vlagsignaal van de grensrechter van Sleeuwijk.

Kort voor tijd was de domper compleet voor Sleeuwijk. Met de 3-4 van Christiaan van der Velden sleepten de Wijk en Aalburgers voor de poorten van de hel de drie punten nog uit het vuur. "Dit was zo zuur", vond trainer Tuns, die zijn ploeg niets kon verwijter. "Ze hebben er alles aan gedaan."