Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

‘Mixed feelings’ bij LRC na gelijkspel

Wedstrijdverslagen 845 keer gelezen

DORDRECHT • LRC-trainer Rob Hilbers hield gemengde gevoelens over aan het 3-3 gelijkspel op bezoek bij Oranje Wit. "Tegen een op dit moment mindere tegenstander hoop je natuurlijk wel de winst te pakken en we hebben de kansen daarvoor ook gekregen", vond Hilbers.

Toch kon hij niet helemaal ontevreden zijn met het punt. LRC kwam al na een kwartier met tien man te staan toen Rivet Nefvani een rode kaart kreeg. De daarbij toegekende strafschop betekende de 1-0. "Maar eigenlijk gingen wij beter met die situatie om", zag Hilbers. "We maken snel de 1-1 en krijgen daarna drie kansen op de 1-2."

Na die gelijkmaker van Axel van Kordelaar was het echter weer de thuisploeg die vlak voor rust op voorsprong kwam. Na rust herhaalde dit zich. Arwin van Soest scoorde de 2-2 en Oranje Wit pakte halverwege de tweede helft weer de leiding. Dankzij een doelpunt van Rogier Gerritsen hielden de tien Leerdammers toch nog een punt over aan de wedstrijd. "En als je zo lang met tien man staat en drie keer op achterstand komt, mag je ook weer niet ontevreden zijn", concludeerde Hilbers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden