Rode kaart en strafschop nekken Lekvogels

Wedstrijdverslagen 719 keer gelezen

LEXMOND • Tegen Asperen ging Lekvogels op eigen veld met 2-5 onderuit.

Waar de mannen van Ton Delfgou lange tijd weinig onderdeden voor de koploper bleek een rode kaart voor Ahmad Soltanian en een strafschop bij een 2-2 stand funest. "Dat was voor ons de genadeklap", besefte voorzitter Jan de Jong. Hij zag dat daarvoor Asperen al in de eerste minuut op voorsprong kwam. Met een wonderschone actie en voortreffelijke afronding bracht de negentienjarige Stefan Hagemans zijn ploeg langszij.

Na de 1-2 zorgde Ralf van Klij voor de gelijkmaker. In de tweede helft volgde het onfortuinlijke moment van Soltanian, de penalty werd benut en de wedstrijd was gespeeld.

RVC'33 zoek jou! vacatures 1 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 2 uur geleden
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 18 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 19 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00