Tim van Kollenburg verzekert Kerkwijk van punt

Wedstrijdverslagen 615 keer gelezen

KERKWIJK – Kerkwijk hield zaterdag met een 1-1 gelijkspel een punt over aan het uitduel met Peursum. Een resultaat waar Kerkwijk-trainer Nabil Bouchlal tevreden mee kon zijn.

"Ik kan wel leven met een punt. In de eerste helft vond ik het van beide kanten niet best en dat Peursum met een 1-0 voorsprong de rust in ging vond ik wel terecht. Sterker nog; ik denk dat zij het op dat moment ook al helemaal beslist hadden kunnen hebben. Ze lieten ons in leven, terwijl wij niet het voetbal lieten zien dat we kunnen brengen. In de tweede helft namen we de wedstrijd in handen. We waren de bovenliggende partij en maakt Tim van Kollenburg een hele goede goal. Dan denk en hoop je dat je dat doortrekt, maar dat lukte niet. Tot de gelijkmaker waren we heer en meester, daarna was het weer slordig van onze kant. In de tweede helft bloedde de eerste helft dood. Maar goed, wij mogen niet klagen over een gelijkspelletje, als je ziet dat Peursum al voor de zevende keer in acht wedstrijden gelijkspeelt. Dat is volgens mij een wereldrecord."

Na het vrije weekend van vorig week vanwege het ongelijke aantal ploegen in de vierde klasse D, heeft Kerkwijk ook volgende week een weekend vrij. Daarna wacht de ploeg van Bouchlal een uitwedstrijd bij Herovina-uit, wat de afsluiter is van een cyclus van drie uitwedstrijden.

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 1 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 2 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 4 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 4 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 6 uur geleden