SteDoCo onderuit in Lisse na zwakke eerste helft

Wedstrijdverslagen 547 keer gelezen

LISSE • SteDoCo kende in de Bollenstreek een uitstekende start. Maar na de vroege 0-1 van Benjamin van Wanrooij, uit een mooie combinatie tussen Etienne Mariana en Kyle Doesburg, was het snel gedaan met de dadendrang van de Alblasserwaarders.

Na eigen doelpunt van Bryan Jongeneel, die de bal ongelukkig tegen de zijkant van zijn hoofd kreeg, stelden de Lissenaren orde op zaken en werd er met 4-1 gerust. Met dank aan de niet goed ingrijpende Hoornaarse verdediging, inclusief een bal loslatende keeper Mark Smith.

Na de thee liet FC Lisse de teugels enigszins vieren en kon Kyle Doesburg halverwege de tweede helft nog iets terugdoen; 4-2. Maar veel verder kwamen de elf pupillen van trainer Frans Adelaar, ondanks de kansen, niet.

Overkomt ons te vaak
"Op het hobbelige veld gaven we de eerste helft niet thuis. FC Lisse was beter in de communicatie, was sterker in de omschakeling en scherper door onze fouten wel af te straffen. In de tweede helft kregen we goede kansen, maar het was het paard achter de wagen spannen en we konden het niet meer gerepareerd krijgen. Als we zo begonnen waren, dan hadden we niet hoeven te verliezen. Maar dit overkomt ons te vaak", bromde Adelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden