Alem kegelt Vlijmense Boys uit beker

Wedstrijdverslagen 645 keer gelezen

VLIJMEN • Alem ontpopt zich als een ware cupfighter. Het kegelde Vlijmense Boys uit de beker door in Vlijmen met 3-4 te zegevieren over de derdeklasser. Alem plaatste zich zodoende voor de derde ronde om de districtsbeker.

Het venijn zat in Vlijmen in de staart. Tot twintig minuten voor tijd leidde Alem via een doelpunt in de eerste helft van Tom Loobeek met 0-1. De thuisclub kwam toen op gelijke hoogte (1-1) en kwam de spanning terug. Maar Kevin Broekmeulen en Tom Loobeek zorgden er voor dat Alem snel op een 1-3 voorsprong kwam.

Vlijmense Boys antwoordde met de 2-3 waarna Luuk Steenbekkers 2-4 aantekende. In de laatste minuut deed Vlijmense Boys nog wat terug (3-4), maar Alem liet het verder niet komen.

"We hebben laten zien dat we mee kunnen met een derdeklasser. Laten zien dat we als team weer stappen hebben gemaakt. Hoopgevend voor de toekomst ondanks dat we een aantal spelers misten", was trainer Ben Hoek in zijn nopjes.