Logo regio-voetbal.nl

Ruime zege SteDoCo op Ajax

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOORNAAR • Het was genieten aan de Groeneweg. Niet alleen van de niet eens te ruim uitgevallen 3-0 zege, maar ook van de wonderschone doelpunten van de thuisploeg.

"Ondanks de 3-5-2 opstelling van Ajax zetten wij heel hoge druk", analyseerde SteDoCo-trainer Frans Adelaar. "Zij hadden best wel moeite met onze tactiek en kwamen nauwelijks onder onze druk uit. Door goals van Vincent Verheul en Joran Schröder was het halverwege 2-0."

De mooiste goal viel op het uur. Schröder werd diep gestuurd, draaide, kapte en krulde de bal van iets buiten de '16' achter de Amsterdamse doelman. En de ongelijke wedstrijd was beslist.

SteDoCo verzuimde nog meer afstand te nemen. "Jammer, want als Utrechter had ik ze met nog wel meer eigenwaarde terug naar hun stadje willen sturen", grapte Adelaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel