Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

SVS'65 slacht Unitas bij rentree Willem Looijen

Wedstrijdverslagen 1.941 keer gelezen

GORINCHEM – De rentree van Willem Looijen bij SVS'65 ging niet onopgemerkt voorbij. De spits nam bij de eclatante 2-8 overwinning bij Unitas liefst vier treffers voor zijn rekening.

"De hele ploeg gaat beter spelen als Willem er bij is", zei trainer José van de Ven. "Willem is ook als aanspeelpunt belangrijk. En hij kreeg er vandaag ook een aantal heel mooi klaar gelegd."

SVS'65 nam al vroeg afstand van Unitas. Bart van Andel en twee keer Looijen zorgden binnen twintig minuten voor een riante Spijkse voorsprong. "En dat is ook wel eens anders. Normaal krijgen wij de eerste kansen en scoort onze tegenstander de 1-0. Nu waren onze eerste drie kansen meteen raak", zag Van de Ven.

Strafschop
Na de 0-4 van Maikel van Schaften deed de thuisploeg uit een strafschop iets terug. Na rust bouwde Spijk de score verder uit. Via weer twee keer Looijen, de tweede van Van Andel en een treffer van Ferdi Scheurwater liep SVS'65 uit naar een 1-8 voorsprong, voordat Unitas nog een doelpunt maakte.
 


"Zij hadden er ook nog wel drie of vier meer kunnen maken", vond Van de Ven. "Maar wij hadden ook makkelijk de dubbele cijfers kunnen halen. Dus dit is een prima overwinning. Nu moeten we zorgen dat we voor de winterstop nog een paar punten kunnen pakken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden