Brederodes krijgt ook DESTO eronder | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Brederodes krijgt ook DESTO eronder

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

UTRECHT • Een superieur Brederodes kreeg tegen DESTO een late beloning. Na een 0-0 ruststand namen de groengelen pas halverwege de tweede helft afstand: 0-2.


Bij Brederodes vallen de puzzelstukjes steeds beter in elkaar. Spelpatronen worden van week tot week duidelijker en daarmee kon DESTO, toch een van de beter voetballende elftallen in de poule, mede op grond van een soepele organisatie vrij eenvoudig in bedwang worden gehouden.

Ook het creëren van kansen gaat de ploeg makkelijk af. Voor de pauze had Mike de Groot al een hattrick kunnen, misschien wel moeten maken, terwijl onder andere ook Joey Balk en Kevin Bosch beter af hadden moeten drukken. De thuisclub moest het doen met slechts één goede kans.

Relletje
Het deerde de Viaanse ploeg dan ook niet dat het na drie kwartier nog 0-0 was. Met geduld en vertrouwen werd begonnen aan het tweede bedrijf. Dat was op de helft toen De Groot een voorzet van links uitstekend inkopte: 0-1.

Een kwartier voor tijd was er een relletje tussen Dennis Bouwman en een speler van DESTO dat de arbiter erg genoeg vond om beiden uit het veld te sturen. De thuisclub kreeg wat meer balbezit, terwijl Brederodes heel sterk was in de omschakeling. In de negentigste minuut kregen de groengelen DESTO definitief op de knieën. De Groot werd onderuit gehaald, en Marcel Peters schoot de pingel onberispelijk in: 0-2.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup