Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Superzwakke start nekt De Zwerver

Wedstrijdverslagen 610 keer gelezen

KINDERDIJK • Binnen acht minuten met 0-3 achter staan; De Zwerver-trainer Michel de Raad kon zich niet herinneren dát ooit eerder te hebben meegemaakt. Zaterdag beleefde hij deze onaangename primeur tijdens De Zwerver - DCV.

De Krimpenaren begonnen oneindig veel scherper dan de Kinderdijkers aan de degradatiekraker en sloegen onbarmhartig toe. Uiteindelijk wist De Zwerver zich nog wel terug te vechten, maar verder dan 2-3 kwam men niet.

"De 0-1 viel uit een strafschop wegens hands van één van mijn spelers", blikte De Raad terug op het eerste deel van het 'drama-drieluik'. "De 0-2 kwam voort uit een dekkingsfout bij een hoekschop en de 0-3 viel meteen daarna na dom balverlies op het middenveld. Het was om door de grond te zakken, zo'n begin."

Nog voor rust zorgde Tom van der Linden voor de 1-3. Na rust scoorde Robert Kuipers vanaf de stip de 2-3.

"DCV en wij kregen nog flink wat mogelijkheden om meer goals te maken", stelde De Raad vast. "Maar scoren is bij ons een probleem. We missen onze spits Guido Luiten. Hij is herstellende van een blessure, maar ik denk dat we pas na de winterstop weer echt een beroep op hem kunnen doen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden