DSC zegeviert voor de vijfde keer in spannende derde klasse | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

DSC zegeviert voor de vijfde keer in spannende derde klasse

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

KERKDRIEL - DSC moest zondag een lange adem hebben tegen Trinitas Oisterwijk. Pas tien minuten voor tijd konden de Kerkdrielenaren toeslaan. Het was Gerd-Jan Hooymans die met het hoofd de 1-0 op het scorebord zette. Het was gelijk ook voldoende voor de drie punten.

"Het was aan beide kanten gesloten met daarvoor weinig kansen. Maar na de 1-0 kwam het los, maar de tijd was tekort voor meer goals", stelde DSC-trainer Roland Timmermans.

In 3C is het bovenin dringen. Tussen de nummer één (CHC) en nummer zeven (DSC) zit maar een gaatje van vier punten. Timmermans: "Het wordt steeds spannender. Nu hebben de bovenste clubs weer punten laten liggen. Een mooie competitie."

Voor DSC was het de vijfde zege.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel