Peursum verslaat koploper Asperen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Foto: Kontakt Mediapartners

Peursum verslaat koploper Asperen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ASPEREN • In het hol van de leeuw versloeg Peursum koploper Asperen met 3-2. "Al was het geen beste wedstrijd, hoor", moest trainer Michel Roza toegeven.

Hij zag dat in het slotkwartier van de eerste helft zijn pupillen Marnik Korevaar en Mitchell Huisman voor een 2-0 voorsprong zorgden. Direct daarop kwam Asperen terug via een schitterende goal en na één minuut in de tweede helft stond het alweer 2-2.

"Daarna volgde veel strijd waarin wij de winnende maakten dankzij Jurre Nomen." Na de vele gelijke spelen heeft Peursum inmiddels drie keer op rij gewonnen. "Ja, dan maak je echt stappen. We gaan als enige ongeslagen de winterstop in."

De Giessenburgers zijn namelijk in de laatste speelronde voor de kerst een weekje vrij. Inmiddels is de koppositie genaderd op vier punten.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel