Lekkerkerk kwetsbaar op dode momenten | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Gerco van Oort

Lekkerkerk kwetsbaar op dode momenten

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LEKKERKERK – Op dode momenten is Lekkerkerk kwetsbaar. Tweemaal sloeg Ameide toe uit een hoekschop en won met 3-2.

Na de 1-0 in de 14e minuut bracht aanvaller Senna van de Bosch de Lekkerkerkers drie minuten later op gelijke hoogte na een fraaie actie. Niettemin was Ameide daarna alerter en scoorde thuisclub in de tweede helft de 2-1 uit – wederom – een hoekschop.

Na de 2-2 zorgde De Gans in de slotminuut voor de winnende treffer: 3-2. Lekkerkerk kreeg te weinig. De formatie van trainer Marc van der Zee had voldoende mogelijkheden om verlies te voorkomen. Martijn de Jong kopte de bal tegen de paal. Ook Senna van de Bosch raakte het houtwerk.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel