Streefkerk in streekderby te sterk voor VVAC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - Streefkerk (1-2).
• VVAC - Streefkerk (1-2). (Foto: Rick den Besten )

Streefkerk in streekderby te sterk voor VVAC

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • Streefkerk trok in de streekderby bij VVAC met 2-1 aan het langste eind. Daarmee nestelen de blauwzarte streepjes zich steeds keuriger op een vierde plaats. De Putbewoners staan nog aan de goede kant, maar zouden graag weer eens een vlucht naar voren willen nemen.

"Als je kijkt naar de ranglijst is dit een logische uitslag", was VVAC-trainer Miguel Munoz direct realistisch. "We sprankelden vandaag allebei niet."

Zijn collega Raymond Sponselee vond wel dat zijn ploeg iets meer recht hadden op de winst. "We scoorden in korte tijd twee keer en beslisten daarmee het duel."

Hersenschudding
In de eerste helft waren er weinig kansen. Een ongelukkig incident zorgde voor een vroege rust. Streefkerk-speler Jelle van der Wal kwam bij een duel slecht terecht en liep daarbij waarschijnlijk een hersenschudding op. Ook VVAC-speler Gert Stuij kon niet meer verder.

In de tweede helft waren Tim den Besten en Olaf Wols trefzeker. Daan Kamperman, die al een wedstrijd bij O19 in de benen had, maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar de drie punten kwamen voor Streefkerk niet meer in gevaar.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel