ASH pas in slotfase langs Well | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

ASH pas in slotfase langs Well

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

well • ASH wist zich pas in de slotfase de ontdoen van hekkensluiter Well. In het laatste kwartier draaide de ploeg een 1-0 achterstand om in een 1-3 overwinning. "Dit is een wedstrijd die we kunnen en moeten winnen", zei ASH-trainer Ron Laros. "Maar het ging moeizamer dan we vooraf verwacht hadden."

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en ASH had grote moeite om dit ongedaan te maken. "Wij zijn op dit moment niet de scorende ploeg", constateerde Laros. "Voor rust hebben we meer kansen gekregen dan erna, dan is het toch opvallend dat we juist in het laatste kwartier de wedstrijd kunnen kantelen." Well kwam in die slotfase met een man minder te staan toen de wissels op waren en een speler geblesseerd uitviel.

Een kwartier voor tijd maakte Danny Bijl uit een strafschop de gelijkmaker. De pas 15-jarige Arnoud van Arendonk zette ASH op voorsprong, waarna Jens Duizer na een individuele actie de wedstrijd besliste.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel