• Drechtstreek - Roda Boys (2-1). Foto: Gerald van Zanten
foto-update

Welkome driepunter voor Drechtstreek

Wedstrijdverslagen 789 keer gelezen

PAPENDRECHT • Drechtstreek voegde dankzij een 2-1 overwinning drie punten toe aan zijn nog niet bijster grote totaal.

"Een zeer welkome overwinning", vond trainer Bart Toom. "En dik verdiend ook. We speelden uitstekend en kregen legio kansen om de score tot grote hoogten op te voeren."

Spelend zonder sterkhouders als Daeley van der Graaff, Mark Kunst, Erwin van der Heijden en Job van Vliet trok Drechtstreek meteen flink van leer tegen Roda Boys Bommelerwaard. De gasten slaagden er evenwel in om na een minuut of tien op voorsprong te komen.

Halverwege de eerste helft zorgde de uitstekend spelende Thijs den Dunnen voor de gelijkmaker, door attent achter een verkeerde terugspeelbal aan te rennen en de vijandelijke keeper te passeren. Het was Max Vogelaar die voor Drechtstreek de winnende treffer aantekende door de bal in de uiterste hoek te tikken: 2-1.