SV Lopik pakt de punten | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Foto: Kontakt Mediapartners

SV Lopik pakt de punten

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MEERKERK • SV Lopik pakte in en tegen Meerkerk dankzij de 0-3 zege drie belangrijke punten en verstevigde zijn middenmootpositie.

Na drie nederlagen op rij was het elftal van Bertus van Schaik toe aan een broodnodige zege. De Lopikenaren hielden de ruimtes tussen de linies klein en gaven nauwelijks kansen weg. SV Lopik kreeg wel goede mogelijkheden op een treffer. Abdel Tufi kopte raak op aangeven van Melvin Lamens. Ardy de With en Reda Reddam verzuimden daarna de marge te vergroten.

In de tweede helft werd de thuisclub een paar keer gevaarlijk, maar SV Lopik nam weer snel het initiatief. ,,Organisatorisch stonden we goed en we wisten dat we ruimte zouden krijgen," aldus Van Schaik. ,,De With schoot raak na een voorzet van Jordy Keja en Abdel Tufi had het laatste woord in deze sportieve wedstrijd."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel