• Sleeuwijk - Woudrichem (1-1).
• Sleeuwijk - Woudrichem (1-1). Foto: Jan Noorlandt

‘Burenclash’ tussen Sleeuwijk en Woudrichem eindigt in 1-1

Wedstrijdverslagen 1.068 keer gelezen

SLEEUWIJK • Sleeuwijk en Woudrichem kregen elkaar niet klein zaterdag in de 'burenclash'. Het eindigde in 1-1 op De Roef.

Sleeuwijk begon goed aan de derby. Via een lucky schot van Barry Ruitenberg kwam de thuisploeg verdiend op 1-0.

Vervolgens kwam Woudrichem beter in de wedstrijd. Dillis de Vries sloeg toe met de 1-1.

Na de rust ging Woudrichem op jacht naar de winst en kwam Sleeuwijk nog nauwelijks van de eigen helft af. Corné Nijhoff kopte een prima kans nog over. Tot slot werd een vrije trap van Tim Saaman knap gekeerd door Sleeuwijk-keeper Corné Dekker.

Wat restte was een puntendeling met de 1-1 en een tweede gele kaart voor Jenner Koek, die er met rood af moest.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 7 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 7 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 8 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 16 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 16 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 20 uur geleden